Διονυσία

Ονομάζομαι Διονυσία Αντωνακοπούλου, γεννήθηκα και κατοικώ στην Πάτρα. Για χρόνια ασχολήθηκα με το Tae Kwon Do σε επίπεδο πρωταθλητισμού. Η αγάπη για το συγκεκριμένο άθλημα και η δίψα μου για να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου με οδήγησαν για μετεκπαίδευση στην Κορέα για 3 συνεχόμενα καλοκαίρια.

Στη συνέχεια, η φοίτησή μου σε Πανεπιστημιακή σχολή στο τμήμα Φυσικοθεραπείας με βοήθησε να καταλάβω τις ανάγκες του ανθρωπίνου σώματος και να αποκτήσω μια ιδιαίτερη έφεση στην αποκατάστασή του έπειτα από τραυματισμούς. Η συνάντηση μου με την παγκοσμίου φήμης μέθοδο Pilates ήταν αυτό που έψαχνα για να τελειοποιήσω τις γνώσεις μου πάνω στην ενδυνάμωση του καταπονημένου σώματος.

Σύντομα θα βρίσκεται στα χέρια μου ο τίτλος του Clinical Pilates by Hellenic OMT DIPLOMA! Η διδασκαλία στον πολυχώρο Fitathlon γίνεται πάντα από την πλευρά μου με αγάπη προς τους αθλητές του Tae Kwon Do και με ενθουσιασμό, σωστή προσέγγιση και κατανόηση για τις ανάγκες του κάθε ασκούμενου είτε σε ομαδικά, είτε σε personal μαθήματα.

Tae Kwon Do || Pilates

Personal Training

Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα

Βρείτε Μας

 

261 400 4797
info@fitathlon-gym.gr
facebook.com/FitathlonPatras
Ηρώων Πολυτεχνείου 84, Πάτρα