Γιώργος

Ονομάζομαι Θανόπουλος Γεώργιος και ζω και εργάζομαι στην Πάτρα. Οι πολεμικές τέχνες ήταν το άθλημα που με εντυπωσίαζε από την παιδική ηλικία.

Με το πλήρωμα του χρόνου, το όνειρο έγινε πραγματικότητα, ασχολούμενος πλέον επαγγελματικά με το άθλημα του Aikido. Τα πρώτα βήματα έγιναν στη σχολή Shakaido στην Αμαλιάδα. Η πορεία μου συνεχίστηκε μέσα από σεμινάρια. Είμαι κάτοχος μαύρης ζώνης και 1ου Dan και ανήκω στον κύκλο του μεγάλου δασκάλου Christian Tissier 8o Dan, ο οποίος εκπροσωπείται στην Ελλάδα από τον μέντορά μου, τον Νυκτερή Βασίλη 5ο Dan.

Έχω ξεκινήσει συνεργασία με το Fitathlon, με σκοπό το πατρινό κοινό να μάθει, να γνωρίσει και να κατανοήσει τι είναι το AIKIDO. Πρόκειται για μία πολεμική τέχνη καθαρής αυτοάμυνας ή αλλιώς Aikido ═ μη αντίσταση, καθώς δεν απαιτείται μυϊκή δύναμη, αλλά βασίζεται στην εκμετάλλευση της αίσθησης ισορροπίας. Θα μείνω στα λόγια του ιδρυτή Morihei Ueshiba:

“Το Aikido δεν είναι… για τη διόρθωση άλλων… είναι για τη διόρθωση του μυαλού σας… Θέλω συνετούς ανθρώπους για να ακούσουν τη φωνή του Aikido… ”
AI Αρμονία ΚΙ Ενέργεια DO Ο δρόμος

Βρείτε Μας

 

261 400 4797
info@fitathlon-gym.gr
facebook.com/FitathlonPatras
Ηρώων Πολυτεχνείου 84, Πάτρα