Βασίλης

Ονομάζομαι Βασίλης Λυκούδης και είμαι απόφοιτος της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, με κατεύθυνση στην προπονητική. Στα πρώτα μου βήματα, έχοντας υπάρξει ο ίδιος παίκτης ημι-επαγγελματικών κατηγοριών ποδοσφαίρου με διακρίσεις, καθώς και λόγω της κατοχής μου προπονητικού διπλώματος Uefa B’, επιλέχθηκα από διάφορες ποδοσφαιρικές ομάδες για τη διατήρηση της φυσικής κατάστασης των αθλητών, με αποτέλεσμα επιτυχή μεταγραφή πολλών από αυτών σε ανώτερες κατηγορίες.

Πλέον, είμαι υπεύθυνος φυσικής κατάστασης της ΑΠΣ Νάπολη Πατρών beach soccer, η οποία θα συμμετέχει στο Euro Winners Cup της Πορτογαλίας τον Μάιο του 2017.

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Fitathlon, ασχολούμαι τόσο με ομαδικά προγράμματα αίθουσας (Fitathlon, Tabata, TRX, Power Pump), καθώς και με εξατομικευμένες προπονήσεις ενός ή μικρού αριθμού ατόμων (Personal).

Στον άρτια εξοπλισμένο αυτό χώρο, δημιουργώντας με τον ασκούμενο ένα ευχάριστο και προσιτό κλίμα, νιώθω έτοιμος να ακούσω και να ικανοποιήσω απόλυτα τις ανάγκες του. Παρά την ήδη ενεργή επαγγελματική μου πορεία, στόχος μου παραμένει η συνεχής εκμάθηση και εξέλιξη, για αυτό και συμμετέχω σε σεμινάρια και αρθρογραφώ, θεματολογία σχετική με το fitness, σε στήλη ευρείας ανταπόκρισης από το κοινό.

Το πάθος για τη δουλειά μου και η διαρκής ενημέρωση και επιμόρφωσή μου, αποτελούν τη «χρυσή συνταγή», ώστε με υπομονή, επιμονή και εμπιστοσύνη από την πλευρά σας, να πετύχουμε μαζί τον στόχο που ΕΣΕΙΣ επιθυμείτε!

Fitathlon | Tabata

TRX | Power Pump

Personal Training

Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα

Βρείτε Μας

 

261 400 4797
info@fitathlon-gym.gr
facebook.com/FitathlonPatras
Ηρώων Πολυτεχνείου 84, Πάτρα